Mar 25, 2020

Εδώ που καταλήξαμε


Κι έτσι καταλήξαμε, να ζούμε όσα δεν καταλαβαίναμε, όσα χρειαζόταν να βιώσουμε «στο πετσί μας», όσα μας φαίνονταν απίθανα, εξωπραγματικά, παράλογα…κυρίως επειδή οι περισσότεροι από μας, όντας σχολειοποιημένοι, αρνούμασταν να εξετάσουμε όσα διδαχθήκαμε ως «αλήθειες».

Κι έτσι καταλήξαμε, με την επιβολή της άγνοιας των πολλών (αυτή είναι η σύγχρονη «δημοκρατία») να μένουμε σπίτι, κάτι που έγινε tag, meme και αστειάκια αλλά κάθε άλλο είναι! Εσώκλειστοι, περιορισμένοι, στερημένοι, ελεγχόμενοι, επιτηρημένοι, αποκλεισμένοι, φοβισμένοι. Κάτι που αυτό το παιδί ζει για σχεδόν τρία χρόνια τώρα, χωρίς να νοιάζεται κανείς από τους εξουσιαστές, δικαστές, φροντιστές των κοινωνικών υπηρεσιών της, αλλά και που οι περισσότεροι παρατηρητές αγνοούσαν ως κατάσταση ύπαρξης. Μέχρι τώρα! Που το ζούμε όλοι (όσοι δεν είναι ευνοούμενοι του συστήματος).

Κι έτσι καταλήξαμε, το «homeschooling» που καταδικάστηκε ως παράνομο, με όλη τη βία που συνοδεύτηκε με αυτήν την ΕΡΗΜΗΝ καταδίκη, τώρα να επιβάλλεται! Φυσικά, μόνο ως μια πολύ φτωχή απομίμηση αυτού που είναι πραγματικά, εφόσον κανείς προηγουμένως δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μάθει τι πραγματικά είναι και πώς εφαρμόζεται. Με αποτέλεσμα, η νέα επιβολή να προκαλεί σκέτη τρέλα σε δασκάλους, γονείς ΚΑΙ παιδιά.


Κι έτσι καταλήξαμε, να ζούμε, πρώτο χέρι, όλα όσα οι παράνομοι, «τρελοί», «αντιδραστικοί» τολμούσαν να λένε και να προειδοποιούν, χρόνια τώρα!

- Πως παιδεία ΔΕΝ υπάρχει.

- Πως η εκπαίδευση λειτουργεί με δεκανίκια.

- Πως η θρησκεία ελέγχει όλους τους τομείς.

- Πως η δικαστική εξουσία δεν είναι δικαιοσύνη.

- Πως η πολιτική είναι κατευθυνόμενη.

- Πως ΔΕΝ είμαστε ελεύθεροι αλλά υποδουλωμένοι, συμβιβασμένοι.

- Πως οι νόμοι αλλάζουν και παραποιούνται ανάλογα με συμφέροντα.

- Πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ασφάλεια έξω ή πέρα από τη γνώση του Εαυτού

- Πως η ιατρική είναι πουλημένη στις φαρμακοβιομηχανίες.

Και δεν έχει καμία σημασία αν διαφωνούμε με όλα (ή κάποια) απ’ αυτά, αν έχουμε άλλη άποψη, αν επιμένουμε να υποστηρίζουμε την άγνοια, το φόβο μας, οτιδήποτε. Σημασία έχει πως πολλοί παραμένουν σχολειοποιημένοι:

- Αδυνατούν να διεξάγουν πραγματικό διάλογο, με αυθεντική σκέψη

- Θεωρούν την άποψη ως αλήθεια και μόνο τη δική τους

- Θεωρούν ότι το «δίκιο» τους πρέπει να επιβάλλεται στους άλλους ως ένδειξη «ομαλότητας»

- Υποστηρίζουν με τις πράξεις τους τη διχόνοια διατηρώντας τον πόλεμο μέσα τους

Ένα έχω να σας πω…έχετε ΉΔΗ αποτύχει οι υπεύθυνοι εκβιαστές των Φυσικών Νόμων. Μένει να φανερωθεί!

#stopstatechildabduction

No comments:

Post a Comment